Slider van Classic 35 pagina

De Knobbe Classic is een sierlijk en elegant spitsgatmodel, professioneel gebouwd en met liefdevol vakmanschap afgewerkt. Ingetogen, maar op de millimeter doordacht en vol verrassingen.

De Knobbe Classic 39 in actie.

Knobbe classic 39: 11,90 meter aan comfort en rust

De Knobbe Classic 39 met open kuip beschikt over uitstekende vaareigenschappen. Het motorgeluid is tot een minimum beperkt. Bij rompsnelheid is het geluidsniveau in de kuip onder de 60 decibel, waardoor u rustig met elkaar een gesprek kunt voeren. Tevens kunt genieten van de rust op het water.

Het jacht beschikt over brede gangboorden met rondom handgrepen. Door de geringe diepgang (ca. 1.00 meter) in combinatie met de rompvorm ligt een groot vaargebied binnen uw bereik. De doorvaarthoogte is 2.45 meter.

De punt van de Knobbe Classic 35.

100% eerlijke materialen

Cor Knobbe kiest in de Classic-line voor pure materialen. Uiteraard wordt veel hout gebruikt: een teakdek en een interieur bestaande uit kersenhout, teak of mahonie.

Alle drinkwaterleidingen aan boord zijn van duurzaam koper. Ook de afzuiging van de bilge wordt gedaan met een koperen buis en een echte pomp. Hier komt geen kunststof aan te pas.

Ideaal voor vier personen!

Sfeervol comfort

Het interieur is sfeervol en luxueus, de verlichting is zowel direct als indirect. Voorin en achterin zijn twee slaapplaatsen, voorzien van diverse opbergruimtes.

De kombuis is praktisch en comfortabel ingericht en kan onder andere voorzien worden van koelkast, magnetron en afzuigkap.

Schoonheid in al zijn facetten

De natte cel heeft een gerieflijke doucheruimte, wastafel en elektrisch toilet.

Volle kracht achteruit

Achteruit varen gaat probleemloos; het jacht vaart op de hoofdmotor achteruit en hoeft niet gecorrigeerd te worden met een boeg- of hekschroef.

Stuur en dashboard van de Knobbe Classic 39

360° behendigheid

De vaareigenschappen zijn uitmuntend te noemen; wendbaar, controleerbaar en fluisterstil. Door speciale toepassingen draait het jacht om haar eigen as; wanneer u ermee ronddraait blijft het op dezelfde plaats liggen. Manoeuvreren gaat licht en eenvoudig. De boot luistert precies naar het roer.

De motor van de Knobbe Classic

De stille motor

Wij motoriseren met Nanni diesel vanaf 60 pk. Deze is uit te breiden tot een Nanni 140 pk.

De motor is nauwelijks hoorbaar dankzij een vernuftig geluidsdempend ontwerp. Door de samenvoeging van ervaring, inzicht en innovatie kunt u genieten van de natuur terwijl u vaart.

De technische specificaties

Technische specificaties

Technische kenmerken Exterieur
Lengte 11,90 m Multiknikspant romp
Breedte 3.90 m Staal of aluminium
Diepgang 1.00 m Afwerking teakhout
Doorvaarthoogte 2.00 m Cabrioletkap of hardtop
(met hardtop 2.50 m) Ruime kuip, 2.75 m x 2.55 m
Gasolietank, 500 liter
Vuilwatertank, 400 liter Interieur
Watertank, 625 liter Stahoogte 1.95 m
Nanni-motor, vanaf 60 PK Slaapplaatsen 4 + 1
CV-installatie Kombuis
CE cat. B/C Natte cel
Elektrisch toilet
Dashboard van de Knobbe Classic 35.

Uw eigen Classic

Geef de Classic uw eigen personal touch. Kleur, houtsoort, interieur en materiaalsoort -alles volledig naar uw wens. U kiest voor een stalen of aluminium casco en bepaalt bovendien of de besturing links of rechts ingebouwd wordt.

Wij helpen u graag om uw Knobbe Classic uniek te maken.

Varende Knobbe Classic.

Zelf ervaren?

Ervaar de Knobbe Classic. Bel 0514-56 47 82 of stuur ons een e-mail.

Vragen? Wij helpen u graag verder.

De Knobbe Classics: