Slider van Knobbe pagina

Stilte, sfeervolle interieurs en technisch vernuft kenmerken het werk van Jachtbouw Knobbe. Dit in de overtuiging dat men zich direct thuis moet voelen aan boord.

beeld van houtsnijwerk

Puur vakmanschap sinds 1991

Al meer dan 25 jaar werken wij in een prettige sfeer aan prachtige schepen. Onze opdrachtgever staat daarbij altijd centraal.

Ook wanneer u nog niet precies weet wat u wilt, bieden wij praktisch en gedegen advies betreffende de vele mogelijkheden.

Beeld van mensen aan het werk

Gedegen advies

Wat vindt u het belangrijkste bij de keuze van een nieuw motorjacht? Dit is mijn persoonlijke top drie:

  1. Rust en stilte aan boord. Tijdens het varen vind ik het belangrijk een gesprek te kunnen voeren zonder mijn stem te hoeven verheffen. Bovendien geniet je zo optimaal van het leven op en rond het water.
  2. Als ik aan boord stap, wil ik me gelijk thuis voelen. Interieur en leefruimte moeten hierom volmaakt op elkaar zijn afgestemd.
  3. Het jacht moet eenvoudig te varen zijn; wendbaarheid en controleerbaarheid moeten perfect zijn.

Als jachtbouwer doe ik nooit consessies aan deze eisen. De schepen uit de Classic-line zijn hier een toonbeeld van. Daar ben ik trots op.


Cor Knobbe

Technische perfectie

Technische perfectie

Traditioneel vakmanschap wordt bij ons gecombineerd met hedendaagse technologie. Het afbouwen van casco's is inclusief de complete technische installatie.